Hey world .

Sorry because dah lama tak update blog . since im at melaka , im rarely online . busy with classes . well , new semester . need to focus on my study kann . last semester i dapat pointer yang tak berapa nak memuaskan hati i . so now , focus on study and get excellent pointer (Y) . and guess what . i miss you guys like too much okay . like seriously . im not lying at all :)

alhamdulilah . i still stay dekat kelas yang sama with my old classmates . even ada muka - muka baru . but then nevermind lah . at least ada kawan baru kan . yeayy . i really loves my life right now . i have a lot of new friends . i dah jadi peramah . mana yang tegur i , i tegur balik . so saying " zyda uh sombong orangnya " please kay . ive try my best to change . slow - slow lah der . takkan nak berubah sekali harung kan . chillex kayy :)

what else ? haa . now i stay at tower 3 . tower yang siswa and siswi duduk . rumah yang lama , only siswi yang duduk . whoahh . i love tower 3 . gila meriah . yeah i know . even tak berapa nak rapat dengan budak - budak tower 3 , but then i boleh cam muka dorang . at least i know dorang stay dekat level mana . my house menghadap highway to Johor . memang tak lah kan . sitting at the balcony , then tengok pemandangan yang menghadap Johor . hehh . whatever .

see you on the next post . bye ;)
Im sorry if Im using broken english

Thats not my life

hey world .

a few more days to go . then i kena balik semula ke melaka . well , i prefer to call melaka as hell . i dont know why . please lah . i dont want go back to melaka . like seriously okay . hm but nak buad macam mana . nak tak nak kena balik juga ke sana . im happy with my life . here . in klang . in kuala lumpur . i can get whatever i want . i can go wherever i want to go . i can do whatever i want to do . but when im in melaka . baaang ! im stuck in that silly college . surrounded by stupid fucking people . hewh . annoying . seriously . annoying lah stupid . urghh .

i wish i can stop study right now , right at this moment . melaka is not my place . melaka is not my life . i feel regret . why i choose to be at melaka . damn it . now i have to be in melaka for three years . its such a loooong way to go . lama lagi nak habis tiga tahun ni . ya Allah . ive made wrong decision . i wish i boleh putar kan balik masa yang lepas . if i tak tersalah pilih course , confirm - confirm dah satu campus dengan fadzly . but now dah terlambat . nak tak nak kena juga habiskan masa dekat tempat ni . hmm

i have to be strong . dont show to others people that im weak . i know i can face it . elehh . 3 years only maa . pejam celik pejam celik . habis lah study uh .  and swear to God . once i habis study ni , im going to continue my study dengan course yang berbeza . i want to be an architect . not a businesswoman . all my friends , my teachers and my family support me to be an architect . they know that i love designing . and i know , one day i can be an architect , insyallah . hihi

so dont be too sad zyda . i know melaka is not your life . always set in your mind , you came to melaka with one reason . and the reason is study . after three years you can get back your life . your lovely life with your lovely people around you . dont give up okay . you can do it . hoyeahhh haha .
Im sorry if Im using broken english


hey world .

1st thing in my mind once i wake up from my bed ' best ke couple dengan budak sekolah ? ' haha mula lah i nak buad sesuatu yang gila kan . sometimes tengok kawan - kawan couple dengan budak sekolah . err what im trying to say , bf budak sekolah and gf budak universiti . haa tengok macam best . niat nak mencuba . tapi haha . ada ke yang berkenan dengan i ni . bukan nya cantik . comel je . haha perasan lah kau ni zyda . apa rasanya eh couple yang jenis macam uh . best tak ? haha

boyfriend balik sekolah , girlfriend yang amik . then bawa pergi lunch . eh eh . dah macam adik dengan kakak lah pulak . lain lah kalau girlfriend tunggu boyfriend habis sekolah then boyfriend yang drive pergi mana - mana . ouchh sangat sweet , maybe . hihi tiba - tiba rasa nak couple dengan budak bawah umur . and yeahh . now budak bawah umur kan lagi matured dengan budak yang dah terlebih - lebih umurnya . haha jangan marah . chillex lah braii . watlek watpeace je sudaa . its just for fun lah weh .

hihi readers yang ada couple dengan budak sekolah , share lah dengan i . i nak tahu juga rasanya macam mana . haha mati lah i lepas ni . hihi jkjk okay bye . haha
Im sorry if Im using broken english


aku taktau kenapa kau dalam gambar ni sangat handsome . im melting . okbye .

hey world .

just for a short post . dedicated to my beloved cousin and SPM Candidates outside there whether they know me or not .


wehh kau mamat pendek . dah habis exam , roger - roger aku . nak hangout ! damn i miss it . dah lama tak hangout since kena demam campak . and yeah . i miss you . kau take care kay . iloveyou . kbyee xoxo

Im sorry if Im using broken english